Annemarie van Heezick Totaalkosmetiek in Oosterdijk (Enkhuizen)

Annemarie van Heezick Totaalkosmetiek | Huidverbetering & Huidverjonging

Over Annemarie van Heezick Totaalkosmetiek

Annemarie van Heezick Totaalkosmetiek valt onder de rubriek schoonheidssalon in Hoorn.

Welkom bij Annemarie van Heezick Totaalkosmetiek,

Wij zijn van mening dat niet alleen het uiterlijk belangrijk is, maar ook het innerlijk van de mens.

Als u in harmonie en balans bent, spreken we pas van échte schoonheid. Belangrijk is dan ook: ‘De huid is de spiegel van je ziel’. In de behandelingen wordt daarom aandacht besteed aan al uw zintuigen om tot een perfect resultaat te komen. Door voelen, ruiken, horen, proeven en zien komen gedurende de behandeling zowel uw lichaam als uw ziel tot rust.

Harmonie in je leven is dan essentieel. Innerlijk en uiterlijk. Dat vraagt om een goede balans in zowel huid- als lichaamsverzorging, oftewel een goede totaal kosmetiek. Als je lekker in je vel zit kun je de hele wereld aan. Steeds meer mensen ontdekken de weldaad van verzorging van lichaam en geest. Het is tegenwoordig niet altijd gemakkelijk om alle uitdagingen aan te gaan. We willen succesvol zijn in alles wat we doen, én er daarnaast ook nog goed uitzien.

Niet meer piekeren, meer genieten, loslaten, accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn, niet voortdurend streven naar meer en beter, zelf je eigen stress verminderen, meer genieten van het nu in plaats van het altijd maar bezig zijn met to do lijstjes. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat Mindfulness met jouw leven kan doen.

Eigenlijk proberen we ons leven voortdurend te sturen. Vaak wil je hebben wat je net niet hebt en wil je niet hebben wat je nou net wel hebt. Wij zijn druk in de weer, wij zijn altijd maar aan het doen. We zijn met het ene nog niet klaar of we beginnen al weer met het andere. Maar ook al zijn we bezig, we zijn vaak niet aanwezig bij wat we doen; we zijn vervuld van toekomstplannen of van herinneringen aan wat achter ons ligt, het verleden. Daardoor blokkeren we onszelf. Mindfulness leert je met aandacht in het huidige moment zijn, zonder oordeel. Door je aandacht te trainen, leer je observeren wat er in je omgaat; je gedachten, emoties en lichamelijke gewaarwordingen. Je kijkt van moment tot moment. Kwaliteit

Wij investeren continue in nieuwe methoden op het gebied van huidverbetering. Met aandacht, geduld en adequaat advies, behaald zij zichtbaar blijvende resultaten in huidverbetering. Zie voor de verschillende behandelmethodes de behandelprogramma’s. Innovatie

Totaal kosmetiek loopt altijd vooraan op het gebied van nieuwe ontwikkelingen, anti-aging technieken en de nieuwste technologie op het gebied van ontharen, couperose, huidverjonging en acne.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Annemarie van Heezick Totaalkosmetiek uit de rubriek schoonheidssalon uit Hoorn is gevestigd aan de Oosterdijk 64e in Oosterdijk (Enkhuizen). Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0228-319736.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Annemarie van Heezick Totaalkosmetiek zijn o.a. :