Babycoach Marianne in Wieringewerf

Babycoach, zwangerschapscoach en trainster mindfulness in zwangerschap en bevalling.

Over Babycoach Marianne

Babycoach Marianne valt onder de rubriek coaching in Hoorn.

Ik ben Marianne, babycoach, zwangerschapscoach en trainster mindfulness in zwangerschap en bevalling.

Zwangerschap is een bijzonder iets. De verbinding van moeder en kind gaat heel ver. Wist je dat wanneer de moeder bijvoorbeeld orgaanproblemen heeft, de foetus de moeder in nood kan helpen door stamcellen naar de moeder te sturen? Wat ben ik toch dankbaar dat ik met deze doelgroep mag werken.

Mijn werkwijze staat voor "Verbinding, veiligheid en vertrouwen!"

Weet je dat de manier waarop je geboren bent heel veel impact kan hebben op het leven dat je nu leidt? Door een geboorte in kaart te brengen kan er veel helderheid en duidelijkheid komen. Heb jij je wel eens afgevraagd hoe je geboren bent? Iedereen heeft zijn eigen unieke geboorteverhaal.

Na een Geboorte In Kaart sessie weet jij waar het gedrag van jouw kind vandaan komt en zal jij je kind daardoor veel beter begrijpen, maar ook compleet anders gaan benaderen. Ik gun het jou om weer dichter tot je kind te komen en de balans in je gezin weer herstelt wordt.

Geboorte in Kaart is voor ouders die niet meer weten wat ze met hun kind aan moeten. Wanneer je voelt dat er iets tussen jouw en je kind instaat. Waarvan de bevalling heftig is verlopen. Wanneer je kind een diagnose heeft gekregen (ADHD, ADD, HSP etc.). Wanneer je van alles al geprobeerd hebt. Wanneer je kind vastloopt op school. De strijd met je kind niet meer aankan. Kortom; voor elke ouder die hun kind ├ęcht wil begrijpen en hun kind weer gelukkig wil zien.

Ik kan ook tijdens jouw zwangerschap rust en verbinding brengen, met jezelf en met je baby in je buik. Ben je inmiddels al moeder van een baby, is de kraamperiode bijna voorbij en heb je behoefte aan extra steun en begeleiding. Stuur mij gerust een berichtje via WhatsApp of per mail dan kijken we samen wat er nodig is om jouw behoefte te vervullen.

Want ben je ervan bewust dat na de bevalling alles anders is, voor je baby en voor jezelf. Je baby komt uit een heerlijk warm nest, waar ze veilig was. Ineens is ze dan geboren. Felle lichten, harde geluiden, koud, ineens is er zwaartekracht. De overgang is zo groot. Het is dus heel belangrijk hierbij stil te staan en er zijn dingen die je zelf kan doen om je kindje te helpen. Hechting is een belangrijk aspect. Aanraken, knuffelen, eventueel borstvoeding geven en babymassage. Babymassage kan ik je leren wanneer je nog zwanger bent.

Ben je benieuwd wat ik nog meer voor je kan betekenen in je zwangerschap en daarna? Wat je aan de buitenkant ziet, is het verhaal wat diep van binnen leeft.

Liefs van Marianne


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Babycoach Marianne uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de Jupiterstraat 37 in Wieringewerf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-82703794.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Babycoach Marianne zijn o.a. :