Beleza Hairextensions in Hoorn

Beleza Hairextensions: Uiterlijke verzorging en hairextensions.

Over Beleza Hairextensions

Beleza Hairextensions valt onder de rubriek kapper uit Hoorn.

Welkom op de profielpagina van Beleza Hairextensions & Body Care! Mijn naam is Adriana Tunderman, eigenares van Beleza in Hoorn. Ik ben al 14 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van hairextensions, weave en dreads.

Hairextensions zijn tegenwoordig niet meer weg te denken met de haar-trends van nu. In korte tijd van kort naar lang haar of juist met meer volume. Wij werken met bekende merken, die staan voor hun kwaliteit met producten gemaakt van 100% human hair zoals: Indian Gold, Great hair en Balmain. U kunt bij Beleza Hairextensions ook terecht voor dreads en een keratine behandeling.

Ook bieden wij heerlijke massages, zoals onze Hotstone massage. Bij deze behandeling werken we met vulkanische basaltstenen uit het Andesgebergte. De verwarmde stenen worden neergelegd op een aantal aandachtsgebieden op het lichaam. De hitte en de druk van de stenen geven een aangename warmte en ontspanning. De behandeling wordt vervolgd door een ontspanningsmassage met de warme stenen en verwarmde olie.

Heeft u interesse in een van onze behandelingen? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beleza Hairextensions uit de rubriek kapper uit Hoorn is gevestigd aan de Achterstraat 6 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21210946.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Beleza Hairextensions zijn o.a. :