Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse in Purmerend

Praktijk Body & Soul voor cranio sacraal therapie en EMDR

Over Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse

Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Hoorn.

Bianca van Velse is de drijvende kracht achter Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse. Ik vind het heel mooi en uitdagend om samen met mijn cliënt de zoektocht aan te gaan naar de oorzaak van zijn of haar klachten en mijn cliënt te leren luisteren naar de signalen van zijn of haar lichaam, zo word er op een diepere laag bewustwording gecreëerd.

Als je het lichaam laat spreken dan komt er naar voren wat belangrijk is en wat gezien en gehoord mag worden. Ik vindt het elke keer weer fascinerend hoe een lichaam werkt en wat daar allemaal in opgeslagen en verborgen ligt.

Door wat er allemaal gedurende het leven gebeurt kunnen er verstoringen ontstaan in de spanning van het bindweefsel waardoor je lichaam in onbalans raakt. Dit kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten.Cranio kan bij veel aandoeningen toegepast worden. Het kan gebruikt worden als ondersteunende therapie bij andere behandelingen of als losstaande therapie. Het doel hierbij kan zijn het (her) vinden van ontspanning, herstel van lichamelijk en/of emotioneel letsel, herstel na operatie en verminderen van pijn. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam. Door de zachte, aandachtige werkwijze is het ook heel geschikt voor mensen bij wie bijvoorbeeld massage of fysiotherapie te belastend of te pijnlijk zijn of wanneer je je meer op je gemak voelt wanneer je je kleding kunt aanhouden. Ook ter preventie en voor behoud van een goede gezondheid kunnen we Cranio aanbevelen.

Soorten therapieen:

- Cranio sacraal therapie

- Cranio voor volwassenen

- Cranio voor kinderen

- Stress en Burnout

- Hechting problematiek

- PTSS en traumaverwerking

- EMDR

Speciaal voor bedrijven bied praktijk Body & Soul een pakket aan voor medewerkers die door burn-out of andere lichamelijke en/of psychische klachten langdurig in de ziektewet lopen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse uit de rubriek gezondheidscentrum uit Hoorn is gevestigd aan de Sarongstraat 14 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28161608.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse zijn o.a. :