Dabeau in Koedijk

Intuïtief (Kinder-)Paardencoach

Over Dabeau

Dabeau valt onder de rubriek coaching in Hoorn.

Wees welkom! Voor een unieke ervaring waarbij de kracht van paarden wordt ingezet om je te laten ervaren, ontdekken wie jij werkelijk bent. Alles wat je denkt is niet wat je bent en zonder woorden op een heel sensitieve manier komen ze je dat brengen.

Het grote paardenlichaam (eventueel ook kleine ;)) geeft je een gevoel van vertrouwen, veiligheid en brengt ontspanning. Kun jij eigenlijk ontspannen? Of kost het je veel moeite? Laat de paarden je helpen en ervaar......

Coaching met paarden is ook bijzonder geschikt voor kinderen! In een veilige omgeving kunnen ze wat meer tot hunzelf komen en misschien iets ontdekken over zichzelf? Het paard is oordeel loos en heeft alle tijd. Probeer maar even, is wat ze komen zeggen.

Kinderen en volwassenen kunnen met allerlei klachten (of juist geen klachten) terecht bij Dabeau. Of je nu nieuwsgierig bent, toe aan een nieuwe ervaring of echt ergens last van hebt en wilt ontdekken waar dit vandaan komt? Op een holistische manier (dus bekeken vanuit het geheel) zet de coach haar intuïtieve vermogens in om samen te werken met de paarden en jouw de ervaring te geven zonder al te veel woorden. Kom het gerust eens ervaren!

Je bent welkom!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dabeau uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de Nauertogt 9 in Koedijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53610626.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Dabeau zijn o.a. :