De Kroon Coaching in Hoorn

Ben je werkzaam zijn in het onderwijs. Op zoek naar een integere, persoonlijke, creatieve en oplossingsgerichte begeleiding?

Over De Kroon Coaching

De Kroon Coaching valt onder de rubriek coaching in Hoorn.

Specialisatie: leerkrachten, docenten en studenten

Soms heb je momenten in je leven dat je vastloopt in je werk, studie of op persoonlijk vlak. Zoek jij iemand die met aandacht naar je luistert en praktische begeleiding biedt zodat je weer lekker in je vel zit? Rijzen er steeds vaker vragen bij je op over wie je nu eigenlijk bent, wie je wil zijn of waar je naar toe wilt? Iedereen heeft dit soort momenten wel eens. Ze maken je onrustig. Je loopt steeds vaker tegen dezelfde zaken aan. Je lijkt vast te lopen, in je werk, thuis of in je studie. Op één of andere manier kom je maar niet tot structurele oplossingen.

Dan is het tijd om iemand te zoeken die vol aandacht met je op pad gaat. Die je helpt je gedachten te ordenen, je een realistische kijk geeft, maar zeker ook een eerlijk beeld geeft van de werkelijkheid. Van daar uit zoek je dan verder naar creatieve oplossingen.

Graag zet ik deze stap met jou! In verschillende gesprekken nemen we de tijd om te zoeken naar oplossingen die bij jou passen. Het doel is om je het vertrouwen in jezelf terug te laten vinden en je terug te zetten in je kracht.

Ik ben Chris de Kroon jarenlang werkend als docent, coach en vertrouwenspersoon in het voortgezet onderwijs. Mede vanuit mijn christelijke achtergrond heb ik geleerd om zonder oordeel respectvol en met enthousiasme op zoek te gaan naar iemands mogelijkheden.

“Het beste wat ik voor je kan doen is het goede in je naar boven halen”.

Als coach ga ik graag met je in gesprek om je kwaliteiten te onderzoeken en om vanuit die kracht weer plezier in je dagelijkse werk/leven te ervaren.

De eerste kennismaking is altijd vrijblijvend.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Kroon Coaching uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de 't Grachtje Over 72 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39618118.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Kroon Coaching zijn o.a. :

Nieuws van De Kroon Coaching in Hoorn

Ben je ook toe aan een frisse start?

Ben je ook toe aan een frisse start?

Speciale voorjaarsaanbieding

Een frisse start in het nieuwe jaar!

Een frisse start in het nieuwe jaar!

Wil jij het jaar goed beginnen door even stil te staan?