Doe het zelf uitvaart in Wijdenes

Doe het zelf uitvaart uit Wijdenes heeft geen profiel.

Wat doet Doe het zelf uitvaart in Wijdenes

Doe het zelf uitvaart is een uitvaartverzorging uit Hoorn. Men is gevestigd aan de Hemweg 14. Het telefoonnummer van Doe het zelf uitvaart in Wijdenes is 06-53717941.

Is Doe het zelf uitvaart in Wijdenes uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hoornonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Doe het zelf uitvaart in Wijdenes valt onder de rubriek uitvaartverzorging. Een uitvaartverzorging uit Hoorn levert onder andere :

Doe-het-zelf-uitvaart.nl is een nieuw concept binnen de uitvaartbranche. Doe-het-zelf-uitvaart.nl geeft nabestaanden de mogelijkheid om de uitvaart van hun dierbare zelf te organiseren, waarbij afzonderlijk een keuze kan worden gemaakt over elk onderdeel, product of dienst van de uitvaart. Deze onderdelen zijn dan simpelweg als product te koop of te huur. Naast het aanbieden van de onderdelen wil Doe-het-zelf-uitvaart.nl nabestaanden ondersteunen of zorgverlening bieden bij alle facetten die bij de uitvaart naar voren komen. Nabestaanden kunnen een uitvaartbegeleider inhuren voor de ondersteuning of zorgverlening bij onderdelen van de uitvaart die men zelf niet wil of kan organiseren. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review