Ebi Body Massage in Hoorn

Ebi Body Massage | De mooiste salon van Hoorn!

Over Ebi Body Massage

Ebi Body Massage valt onder de rubriek massage in Hoorn.

De massages bij Ebi Body Massage is voor iedereen. Mannen en vrouwen, van jong tot oud. Veel mensen willen deze ontspannende massage ervaring delen. Bij Ebi Body Massage is er ook mogelijkheid voor duo-massages. De massages bij Ebi Body Massage krijgen op die manier een sociaal karakter, waarbij (echt)paren, vrienden en vriendinnen of moeders en dochters kunnen genieten van een aangename en rustgevende sfeer.

Ebi Body Massage bestaat uit 5 masseuses en beschikken over de juiste diploma's en de verschillende massage technieken. Met onder andere ervaring in het geven van ontspanningsmassages en Chinese massages.

Bij Ebi Body Massage kan je terecht voor:

Volledige & gedeeltelijke massage - Heeft u last van lichamelijke klachten zoals pijn of vermoeidheid? Dan kan deze bodymassage helpen om de pijn te verlichten. Deze massage wordt ook wel gebruikt als remedie om klachten aan schouders, rug, nek en hoofd te verlichten. Maar ook mogelijk als remedie voor gezondheidsklachten aan het bloedcirculatiesysteem.

Voetmassage - Bij Ebi Body Massage zijn uw voeten ook aan het goede adres. Ebi Body Massage gaat uw hele lichaam evalueren met reflecterende zones. En geeft goede hulp voor droge voeten.

Pedicure - Ebi Body Massage geeft ook pedicure behandelingen. Er kan gebruik worden gemaakt van een speciaal voor dit doel gemaakte olie met kruiden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, openingstijden en tarieven verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ebi Body Massage uit de rubriek massage uit Hoorn is gevestigd aan de Dubbele Buurt 36B in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24533138.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Ebi Body Massage zijn o.a. :