Els van Ouwerkerk Coaching in Hoorn

Coachpraktijk in Noord-Holland

Over Els van Ouwerkerk Coaching

Els van Ouwerkerk Coaching valt onder de rubriek coaching in Hoorn.

EEN PAAR KLEINE STAPPEN ZIJN VAAK VOLDOENDE VOOR EEN GROOT VERSCHIL.

Wat kan coaching & counseling van Els je brengen? v Rust in je hoofd en positief gevoel v Ontspanning in je lichaam v Groei in je persoonlijke ontwikkeling v Vergroten van je zelfvertrouwen v Inzicht in je patronen en familiesysteem v Doorbreken van oude patronen v Helderheid op gebied van werk en/of privé v Je eigen plek kunnen innemen v Hoger energielevel v Je bent los van iets wat vast zat v Balans in je leven

Ik geef woorden en beeld waar het moeilijk en spannend wordt en stel graag de Rake Vragen. Zodat los kan komen wat vast zit. Dit doe ik op een nuchtere, praktische, speelse manier, vanuit verbinding met jou en een tikkeltje spiritueel. Wij gaan naar de kern waar het in de oorsprong en essentie over gaat.

Hoe doen wij dat? Ik pas verschillende technieken toe zoals NLP, reiki, familieopstellingen, systemisch werk via het lichaam of oplossingsgericht werken en/of Rake Vragen. Ik werk ook online of in de natuur!

Waar kan het onder meer bij helpen? Burn-out klachten, stress, vragen gerelateerd aan werk, vastzittende patronen en gevoelens, inzicht te krijgen in jezelf en je familie wat er speelt, rouw en verlies, onzekerheid/leiderschap en soms voel je dat iets anders mag om de wirwar van gedachten te stoppen om nieuwe stappen te zetten. In mijn praktijk mag je zijn wie je bent. Je kunt mij beschouwen als jouw sparringpartner of hulpbron. Ik bied een luisterend oor en er is veel ruimte tot nadenken en verbindingen maken en vooral; zonder oordeel. Belangrijk voor mij is dat de regie bij jou ligt, want de wijsheid ligt in jezelf.

MAAKT LOS WAT VAST ZIT

Ik ben een CAT erkende therapeut Behandeling kan voor vergoeding in aanmerking komen via zorgverzekeraar.

Ik ben er klaar voor! Durf jij de sprong ook te maken? Bel mij gerust als er vragen zijn die nog een antwoord nodig hebben. Tel: 06-55330422


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Els van Ouwerkerk Coaching uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de Pakhuisstraat 9 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55330422.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Els van Ouwerkerk Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Els van Ouwerkerk Coaching in Hoorn

Rake Vragen wandelcoaching Hoorn

Rake Vragen wandelcoaching Hoorn

"Een paar kleine stappen zijn vaak voldoende voor een grote beweging."