Je Huis Op Orde in Heiloo

Je Huis Op Orde | Samen werken aan een opgeruimd huis met de professionele organizer/opruimcoach.

Over Je Huis Op Orde

Je Huis Op Orde valt onder de rubriek coaching in Hoorn.

Als professional organizer gaat Marjolein van Je Huis Op Orde, samen met jou aan de slag om je huis weer op orde te krijgen. Als eerste is het fijn om al je spullen in huis orde te hebben. Dat geeft al een hoop rust.

Is je huis al naar tevredenheid opgeruimd maar is je administratie een rommeltje? ''Je Huis Op Orde'' kan je helpen om het weer overzichtelijk te maken.

Kom je altijd tijd te kort? Zitten er te weinig uren in de dag om de dingen te doen die je gedaan wilt hebben? Of wil je graag meer structuur in het poetsen van je huis? Ook hiervoor kun jij ''Je Huis Op Orde'' inschakelen.

Blijf niet langer worstelen met je problemen, soms is een klein zetje in de goede richting al genoeg.

Marjolein van Laar, werd als kind al blij van een opgeruimde kamer of kast. In haar werk als analist in een laboratorium is het ook van belang om netjes en ordelijk te werken. Na ruim 20 jaar vond Marjolein het tijd om met deze eigenschap eens wat anders te gaan doen, en heeft zij de opleiding tot Professional Organizer voor particulieren gevolgd. Nu wordt zij heel blij als zij mensen heeft geholpen om hun huis weer op orde te krijgen, zodat zij zich weer helemaal thuis voelen in hun eigen huis.

''Je Huis Op Orde'' kan jou onder andere helpen bij:

- Opruimen (praktisch inrichten van ruimtes, maken van keuzes bij opruimen, achterstallige opruimklussen wegwerken etc)

- Administratie (opzetten van overzichtelijke administratie, wegwerken van achterstallige administratie, praktisch inrichten van bestanden op je computer etc.)

- Tijd besparen (stellen van prioriteiten, leren om handig te agenderen, opstellen van een haalbare planning, inzicht krijgen van tijdsbesef etc.)

- Huishouden (structuur aanbrengen in de dagelijkse huishoudelijke taken, achterstallige schoonmaak klussen te vermijden, duidelijkheid te creƫren in wie wat doet in het huishouden en wanneer etc.)

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of de tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Je Huis Op Orde uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de Standerdlaan 23 in Heiloo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10064285.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Je Huis Op Orde zijn o.a. :