Lisa Roos Gewichtscoach in Hoorn

Lisa Roos Gewichtscoach: Advies over gezonde voeding.

Over Lisa Roos Gewichtscoach

Lisa Roos Gewichtscoach valt onder de rubriek coaching in Hoorn.

Zoekt u een professionele gewichtscoach? Dan bent u bij Lisa Roos Gewichtscoach aan het juiste adres. Wilt u graag advies over gezond afvallen of aankomen? Of wilt u uw voedingspatroon aanpassen? Dan helpt Lisa u daar graag bij. In de praktijk begeleidt Lisa Roos Gewichtscoach volwassenen en kinderen om af te vallen, aan te komen of zich gezonder en fitter te gaan voelen.

Lisa helpt u graag om nieuwe dingen te proberen maar ook gezonde voeding is belangrijk. U kunt ook inspiratie opdoen in de blog van Lisa of in haar gezonde recepten rubriek op de website.

Lisa Roos Gewichtscoach heeft een praktijk aan huis. In deze praktijk kan Lisa met haar enthousiasme en interesse voor gezonde voeding u helpen zodat u zich fitter en gezonder kan voelen!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lisa Roos Gewichtscoach uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de Klipper 62 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22793488.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lisa Roos Gewichtscoach zijn o.a. :