Memory Artist in Hoorn

Memory Artist: Remember what we love.

Over Memory Artist

Memory Artist valt onder de rubriek kunstenaar in Hoorn.

Wilt u een mooie tastbare herinnering verwerkt in een creatieve schilderij? Dan bent u bij Memory Artist aan het juiste adres.

Memory Artist organiseert ook creatieve workshops welke gericht zijn op teambuilding. Daarnaast biedt Memory Artist schilder sessies aan, individueel of groepsverband. De schilder sessies werken goed bij rouwverwerking en voor de teambuilding.

Memory Artist biedt cadeau´s aan voor een bruiloft, geboorte, verjaardag, opening van een nieuwe zaak of jubileum. Ook voor relatiegeschenken kunt u bij Memory Artist terecht.

Ook leuk! Een 3d schilderij laten maken door Memory Artist. Met dit schilderij kunt u een ander verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau.

De eigenaresse van Memory Artist creëert een schilderij die u kunt voelen en waar liefvolle herinneringen in verwerkt worden. Memory Artist wil u een schilderij aanbieden die u duidelijk laat zien waar u voor staat, wat u maakt en wie u nu bent.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neemt u contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Memory Artist uit de rubriek kunstenaar uit Hoorn is gevestigd aan de Groenesteen 21 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10747962.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Memory Artist zijn o.a. :