Praktijk Heelbeeld in Hoorn

Ik help je van WIND TEGEN naar WIND MEE. Van tegenslag en strubbelingen naar acceptatie en innerlijke rust.

Over Praktijk Heelbeeld

Praktijk Heelbeeld valt onder de rubriek coaching in Hoorn.

Welkom bij Praktijk Heelbeeld. Ik ben Karen van Deuren en ik houd niet van oneerlijkheid en valse beloftes. Helaas is het in het leven niet altijd met de "Wind Mee", maar ook wel eens "Wind Tegen". Onderzoeken en verandering hoort daarbij.

Alles wat er al is, mag er ook zijn. Met de "Wind Mee" mag dan ook zeker niet uit het oog verloren gaan. Ik help je om dit niet uit het oog te verliezen. Als mentor loop ik graag naast je in het (verder) bewust worden van jezelf en je binnenwereld, van jouw relatie tot de ander en van hoe jij je beweegt in de buitenwereld. Hoe is jouw zelfkennis?

Zelfkennis is het grootste rijkdom dat je kan bezitten. Ik neem je mee naar Windkracht 0. Daar vind je alle antwoorden. Wil je connecten? Wordt dan lid van de WINDKRACHT-0-COMMUNITY op facebook. Klik door via het Facebook-icoontje.

Trajecten: - 14 x naar meer innerlijke rust - windkracht 0 - verdiepingsdag - human design - tekenmeditatie - creatieve workshops - plan je check afspraak

Heb je vragen, aarzel niet en laat het me weten! Je kunt me bellen op 06-45010327 (spreek eventueel je vraag in) of laat een bericht achter.

Veel liefs Karen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Heelbeeld uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de Cole Porterhof 134 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45010327.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Heelbeeld zijn o.a. :