Reiki Praktijk Elisann | Met Reiki meer in balans in Zwaagdijk-West

Reikipraktijk en Remedies

Over Reiki Praktijk Elisann | Met Reiki meer in balans

Reiki Praktijk Elisann | Met Reiki meer in balans valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Hoorn.

Welkom bij Reiki praktijk Elisann

Ik ben Anne de Groot, Reiki Master sinds 2007. Naast Reiki kun je ook bij mij terecht voor bloesemremedies die ik op maat samenstel voor volwassenen en kinderen.

Reiki is Japans voor ‘Universele Levensenergie.’ Ook is het de naam van een heel simpele en praktische methode, waarbij ik deze kosmische energie doorgeef via mijn handen.

Deze helende energie die via mijn handen stroomt, geeft jou een ontspannen gevoel. Het werkt door op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau. Door regelmatig met deze inspirerende energie te werken voelt men zich zowel lichamelijk als geestelijk beter in balans.

Wat kan Reiki voor jou betekenen? - Ontspanning. - Prikkels en stress verminderen. - Lichamelijke klachten verminderen. - Spierspanning verminderen. - Sneller genezen. - Conditie vergroten - Na chemokuur uw lichaam ontgiften. - Geestelijke vermoeidheid verminderen.

Uiteraard dient u alle reguliere behandelingen te blijven volgen, maar qua fitheid en levensenergie kan Reiki het ziekteproces ondersteunen. U moet zich echter wel realiseren dat Reiki een heel plezierige aanvulling is in een ziekteproces, maar nooit een vervanging is voor een bezoek aan huisarts of specialist.

Ook is het mogelijk om als ondersteuning van de Reiki behandelingen een bloesemremedie te gebruiken. Ik werk met diverse bestaande bloesemremedies, o.a. die van Bram Zaalberg, de Starremedies, de Bach, de Californische en de Yanaremedies voor kinderen.

Remedies worden gebruikt voor:

- Spirituele ontwikkeling. - Innerlijke groei en bewustwording. - Inzicht in- en het oplossen van moeilijkheden. - Innerlijk evenwicht en rust.

Remedies geven inzicht. Je gaat meer luisteren naar je innerlijke natuur. Ze geven je emotionele ondersteuning.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reiki Praktijk Elisann | Met Reiki meer in balans uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Hoorn is gevestigd aan de Balkweiterhoek 73 in Zwaagdijk-west. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47838668.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Reiki Praktijk Elisann | Met Reiki meer in balans zijn o.a. :