Relatie in de Spiegel, Relatietherapie in Hoorn

Relatieproblemen en er samen uitkomen!!

Over Relatie in de Spiegel, Relatietherapie

Relatie in de Spiegel, Relatietherapie valt onder de rubriek coaching in Hoorn.

Iedere liefdesrelatie kent periodes waarin het niet zo lekker gaat. Soms is dit tijdelijk en kun je er samen goed uit komen. Lukt het niet je relatieproblemen zelf op te lossen en/of zou je een betere relatie met je partner willen? Dan zijn gesprekken met een relatietherapeut de oplossing. Relatietherapie kan ook preventief werken. Door relatieproblemen vroegtijdig te signaleren en aan te pakken voorkom je dat er grotere problemen ontstaan. Wacht dus niet te lang!

Relatietherapie gaat over het doorbreken van negatieve patronen die ontstaan, het verzachten van de pijn die je elkaar (ongewild) hebt gedaan en weer anders naar elkaar gaan kijken.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken, kunt u op mijn website kijken en u kunt me ook bellen op 06 44 37 36 40.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Relatie in de Spiegel, Relatietherapie uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de De Wieken 125 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44373640.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Relatie in de Spiegel, Relatietherapie zijn o.a. :

Nieuws van Relatie in de Spiegel, Relatietherapie in Hoorn

Vakantie HELP!!! Ruzies en ergernissen

Vakantie HELP!!! Ruzies en ergernissen

Vakantie is samen lekker ontspannen en zorgeloos genieten van de rust, zou je denken. Bij veel stellen is het tegendeel waar. Het is een periode waarin juist meer ruzie wordt gemaakt.