Schafts Meubelstoffeerderij en Modevak school Mode-atelier Margreet in Blokker

Bij modevakschool Mode-atelier Margreet kunt u modewensen uit laten komen.

Over Schafts Meubelstoffeerderij en Modevak school Mode-atelier Margreet

Schafts Meubelstoffeerderij en Modevak school Mode-atelier Margreet valt onder de rubriek opleiding in Hoorn.

Bij modevakschool Mode-atelier Margreet kunt u modewensen uit laten komen. Wij geven de opleiding , cursussen en verkopen modestoffen voor het maken van kleding.

De opleiding en cursus is voor beginners en gevorderden ongeacht leeftijd. U leert kleding maken voor uzelf, kinderen of anderen. Hierbij kunt u gebruikmaken van de naaipatronen van Knip, Knippie, Burda en andere bladen. U kunt ook onder begeleiding een eigen patroon maken. De bladen zijn aanwezig in de cursusruimte. U leert stap voor stap naaien op uw eigen tempo in een kleine groep van maximaal 8 personen. Er zijn naaimachines en lockmachines aanwezig; wilt u uw eigen machine meenemen kan dit ook.

Je kan nu ook de opleiding voor Costumiére. Coupeuse dames en heren , lingerie.

Na jaren ervaring in het meubel stofferen, heb ik toch besloten om wat met mijn vooropleiding te doen. Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met het maken van kleding. Na het volgen van een studie aan de modevakschool te Amsterdam. Na het behalen van mijn diploma heb ik het diploma costumière behaald. Ik ben toen in het bedrijf van mijn vader gestapt, dat zich bezighoudt met het stofferen van meubels. Omdat het weer begon te kriebelen, ben ik een opleiding gaan volgen aan de Danckaerts modevakschool. Daar heb ik al diverse diploma's behaald.

Al vanaf 2013 geef ik naailes aan groepen van maximaal 8 personen, zowel beginners als gevorderden. Sinds 2016 verkoop ik modestoffen en fournituren.

U kunt ook bij ons kleding op maat laten maken. Het kledingstuk wordt door u uitgekozen. Er wordt een patroon op uw maat getekend en gemaakt.

De werkwijze is : maten opnemen, door passen en afpassen

De prijzen zijn per opdracht verschillend. Voor meer informatie kunt u ons bellen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schafts Meubelstoffeerderij en Modevak school Mode-atelier Margreet uit de rubriek opleiding uit Hoorn is gevestigd aan de Kolenbergstraat 12 in Blokker. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42964654.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Schafts Meubelstoffeerderij en Modevak school Mode-atelier Margreet zijn o.a. :