Schilderen is doen in Hoorn

Schilderen is doen biedt creatieve schilderlessen aan.

Over Schilderen is doen

Schilderen is doen valt onder de rubriek kunstenaar uit Hoorn.

Mijn naam is Willy. In mijn praktijk kun je ontdekken wat voor talent je hebt voor schilderen en tekenen. Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig.

Het is durven en doen proberen en doorgaan. Steeds weer opnieuw, totdat je er zelf tevreden over bent. Leer wat er in je zit, wat je nog niet hebt ontdekt, je kleurgebruik en wat dat zegt over jezelf.

Ben je heel goed in schilderen en tekenen dan is het mogelijk om tussen- tijds in- uit te stromen. Schilderen is voor uzelf, maar dit is natuurlijk veel leuker als het met vrienden is of iemand waar je een band mee heb.

Ook is een éénmalige Workshop een mogelijkheid, met vrienden, familie, collega's of kennissen een leuke dag en dan ook nog met een schilderij naar huis. Ook goed voor de "teambuilding" of kinderpartijtje.

Diensten:

. Workshops . Teken- en schilderlessen . Schilderen met een pasje . Puzzelschilderij . Schilderen met een pasje in eigen atelier

Nu ook voor kinderpartijtjes van 8 tot en met 12 jaar!

Voor meer informatie kunt u de website bekijken. Eigen werk is nu ook te koop. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schilderen is doen uit de rubriek kunstenaar uit Hoorn is gevestigd aan de Melkweg 26 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0229-249924.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Schilderen is doen zijn o.a. :