Specialty Cakes in Oosterblokker

Voor de lekkerste taarten!

Over Specialty Cakes

Specialty Cakes valt onder de rubriek bakkerij uit Hoorn.

Specialty Cakes is een taartenboetiek die zich specialiseert in custom made taarten en cupcakes. Wij verzorgen de gehele aankleding van A tot Z en letten hierbij op de kleinste details, want het gaat allemaal om die kleine details.

Specialty Cakes staat bekend om haar perfectionisme en kwaliteit in zowel ontwerp, uitvoering én het allerbelangrijkste: de smaak. We hebben een breed assortiment vullingen, want over smaak valt uiteraard niet te twisten. Er is voor ieder wat wils!

Specialty Cakes specialiteiten ligt onder andere bij het maken van; -Bruidstaarten -Feest Taarten -Cupcakes en Petitfours

Ook houdt Specialty Cakes verschillende leerzame workshops. Bij deze workshops leert u onder andere hoe u leuke decoraties kunt creëren maar ook bijvoorbeeld hoe u een bloem kan maken op basis van eetbare producten. Kijk voor het complete workshopoverzicht op de website!

Specialty Cakes is 'thé place to be' voor heerlijke taarten en cupcakes voor iedere speciale gelegenheid. Heeft u interesse in een prachtige taart voor uw feest of partijtje. Bekijk onze website voor nog veel meer informatie. Voor voorbeelden van onze creaties kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Specialty Cakes uit de rubriek bakkerij uit Hoorn is gevestigd aan de De Eland 33 in Oosterblokker. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20532536.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij Specialty Cakes zijn o.a. :