Sterk met Carolien in Hoorn

Ieder kind verdient het om te stralen als een ster!

Over Sterk met Carolien

Sterk met Carolien valt onder de rubriek coaching in Hoorn.

Sterk met Carolien is de coachingpraktijk waarbij de hulp van paarden wordt ingezet. Samen met mijn therapiepaard Feletha en uw kind gaan we aan de slag door middel van leuke en praktische oefeningen. Tijdens deze oefeningen reageert mijn paard op o.a. de emoties en lichaamstaal van uw kind. Op deze manier leert uw kind hoe hij of zij reageert in bepaalde situaties en hoe hij of zij misschien beter kan reageren maar ook het leren omgaan met bijvoorbeeld driftbuien, onzekerheid of angsten zullen worden meegenomen. Ik kijk naar wat uw kind nodig heeft! Daarnaast ben ik ook kindertrainer Mindfulness oftewel bewuste aandacht. Nieuwschierig wat dat inhoud? En wat dat voor uw kind kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Hoe fijn zou het zijn wanneer uw kind; * het weer leuk vindt om met andere kinderen te spelen en daardoor blij thuis komt. * weer lekker in zijn/haar vel zit. * zo veranderd dat het ook weer gezellig is in huis. * goede resultaten haalt op school. * kan vertellen wat hem/haar dwars zit. * vol zelfvertrouwen en met plezier naar school gaat. * vol zelfvertrouwen iedere situatie tegemoet kan treden.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sterk met Carolien uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de Oliemolen 123 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15564030.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Sterk met Carolien zijn o.a. :

Nieuws van Sterk met Carolien in Hoorn

Doe

Doe "de kikker'' om aan het einde van de dag je hoofd leeg te maken

Eind juni zijn de kids van de mindfulness oftewel bewuste aandacht training weer terug gekomen om nu goed met elkaar af te kunnen sluiten!

Ieder kind verdient het om te stralen als een ster!

Ieder kind verdient het om te stralen als een ster!

Wat een goed nieuws afgelopen woensdag.

Ga samen op reis!

Ga samen op reis!

Pony Power voor Kids training.

Omdenken

Omdenken

Kijk dan eens naar onderstaande afbeelding, welk gedrag herken je afgelopen week? Of welk woord trekt jouw aandacht?

Pony Power voor Kids cursus

Pony Power voor Kids cursus

Kan jouw zoon of dochter wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken en weerbaarder worden?

Wat is paardencoaching?

Wat is paardencoaching?

Als je het woord paardencoaching heel letterlijk neemt zou je kunnen denken dat een paardencoach paarden coacht. Als ik vervolgens vertel dat ik kinderpaardencoach ben wordt er al snel gedacht dat ik paardrijles geef aan kinderen. Beide is niet het geval. Maar wat is paardencoaching nou precies?