Suryandra yoga in Hoorn

Suryandra yoga: Zwangerschapsyoga.

Over Suryandra yoga

Suryandra yoga valt onder de rubriek yoga en meditatie in Hoorn.

De drijvende kracht achter Suryandra yoga is Carina. Carina is sinds 1992 verloskundige en in 2015 is zij begonnen met de 4 jarige opleiding tot yogadocent aan de Saswitha opleiding voor yoga en wijbegeerte. Als specialisatie heeft Carina voor zwangerschapsyoga gekozen.

Carina heeft een ruime werkervaring met thuis bevallingen. Sinds 2009 werkt Carina als klinisch verloskundige in het Westfriesgasthuis in Hoorn, nu het Dijklander ziekenhuis. Sinds haar eerste zwangerschap in 1997, heeft Carina yoga omarmd en geniet zij dagelijks van de weldaad van ontspanning, rust en meer balans en de energie die het haar geeft.

In het tweede jaar van de opleiding tot yogadocent heeft Carina haar lesbevoegdheid behaald en heeft zij op diverse plekken les gegeven. Nu is zij gestart met haar eigen praktijk voor zwangerschapsyoga. Daarnaast biedt Carina ook babymassage en Ayurvedische massage aan.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Suryandra yoga? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Suryandra yoga uit de rubriek yoga en meditatie uit Hoorn is gevestigd aan de Dijklander Ziekenhuis (Maelsonstraat 3) in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16031942.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Suryandra yoga zijn o.a. :

Nieuws van Suryandra yoga in Hoorn

Coronavirus

Coronavirus

Geen yogalessen

Zwanger? Dan is dit precies wat je nodig hebt!

Zwanger? Dan is dit precies wat je nodig hebt!

Nu zwangerschapsyoga in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn