The 1:1 diet | Astrid Jonker in Hoorn

Werken aan een gezonde leefstijl voor nu en later

Over The 1:1 diet | Astrid Jonker

The 1:1 diet | Astrid Jonker valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Hoorn.

Wil jij werken naar een gezondere leefstijl? Wil jij afvallen?

Ik ben Astrid. In 2010 ben ik begonnen als consulent bij het 1 op 1 dieet. Voorheen heette dit Cambridge Weight Plan. Eerst heb ik het programma zelf gevolgd en ik heb mijn overgewicht aangepakt. Vele kilo's heb ik verloren. Daarna lukte het me om 7 jaar lang op mijn streefgewicht te blijven. Geen jojo-effect gehad!

Helaas werd ik in 2017 ziek. Door het medicijn gebruik ben ik toen helaas weer best wat aangekomen. Het lukte niet om dat weer kwijt te raken. Ik ontwikkelde voedingsintoleranties en had veel pijn in mijn lichaam. Hoe dat kwam was niet direct duidelijk. Pas na 2 jaar kwam ik er (via het "alternatieve circuit") achter dat ik de ziekte van Lyme heb. Waarschijnlijk had ik dat al jaren, maar door de medicijnen kon het echt actief worden.

Omdat mijn klachten door specialisten op ‘stress’ en ‘de overgang’ werden geschoven, ben ik zelf op zoek gegaan naar oorzaken en oplossingen. Dit leidde tot het volgen van talloze opleidingen en cursussen, waaronder hypnotherapie, Yagercode therapie, diverse coachingsopleidingen en HBO-bacheloropleidingen in psychosociale en medische basiskennis. Al in 2012 behaalde ik ook mijn diploma als gewichtsconsulent.

Door mijn praktijkervaring heb ik geleerd dat overgewicht vaak niet alleen te maken heeft met eetgewoonten. Het Stappenplan van Het 1 op 1 Dieet richt zich op een toegankelijke manier op het veranderen van leefstijl en eetpatroon. Tijdens het programma leer je wat echt effectief is, aangepast aan jouw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Het fijne aan Het 1 op 1 Dieet is dat je de lekkere maaltijdproducten aanvult met normale, gezonde voeding. Al vanaf Stap 1 kun je dus, misschien iets aangepast, maar wel gewoon mee-eten met de rest van het gezin.

Het Stappenplan, met een goede opbouw naar een gezond voedingspatroon werkt fantastisch mee op weg naar een gezond gewicht in een gezond lichaam!

Wil je werken aan een nog betere versie van jezelf? Ik verwelkom je graag in mijn praktijk en sta klaar om te helpen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The 1:1 diet | Astrid Jonker uit de rubriek gezondheidscentrum uit Hoorn is gevestigd aan de Verlengde Lageweg 19 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40500773.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij The 1:1 diet | Astrid Jonker zijn o.a. :