Vimata in Zwaag

Vimata - Stap voor stap naar een gezond gewicht

Over Vimata

Vimata valt onder de rubriek coaching uit Hoorn.

Mijn naam is Astrid Koeman. Als gediplomeerd gewichtsconsulent in Hoorn wil ik je helpen afvallen. Door middel van gezond te eten, verantwoorde keuzes te maken en bewust met eten en je eetgedrag bezig te zijn.

Ik begeleid en coach je naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Geen ingewikkelde diƫten, shakes of maaltijdvervangers. Door middel van een aantal basisregels leer je gezond te eten, verantwoorde keuzes te maken en bewust met eten bezig te zijn. Op deze manier is afvallen een stuk minder moeilijk. Je zult zien dat je sterker bent dan je denkt en dat je het kan.

Hoe ga ik te werk? Eerst beginnen we met een intakegesprek. Dit gesprek is vooral bedoeld als kennismaking en om inzicht te krijgen in jou voedingspatroon. Ik vraag je om 5 dagen een voedingsdagboek bij te houden. Na deze eerste intake ga ik hard aan het werk voor het adviesconsult. Ik analyseer dan jouw voedingsdagboek en bespreek deze met je door en geef je advies. Ook maak ik een plan van aanpak met doelstellingen om naar te streven. Daarna volgen de vervolgconsulten. Hier wordt je gewogen en wordt de voorgaande periode besproken. Wij bespreken hoe je kunt omgaan met moeilijke momenten zoals feestjes of uiteten.

Heeft u interesse in een professionele gewichtsconsulent? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vimata uit de rubriek coaching uit Hoorn is gevestigd aan de Weegbree 65 in Zwaag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28620138.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vimata zijn o.a. :