Voetenschat Reflexmassage in Wognum

Voetenschat Reflexmassage uit Wognum heeft geen profiel.

Wat doet Voetenschat Reflexmassage in Wognum

Voetenschat Reflexmassage is een massage uit Hoorn. Men is gevestigd aan de Veldbeemd 13. Het telefoonnummer van Voetenschat Reflexmassage in Wognum is 06-30516137.

Is Voetenschat Reflexmassage in Wognum uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Hoornonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Voetenschat Reflexmassage in Wognum valt onder de rubriek massage. Een massage uit Hoorn levert onder andere :

Welkom bij Voetenschat Reflexmassage, Reflexmassage is een effectieve natuurgeneeskundige behandelmethode, waarbij ervan uitgegaan wordt dat het hele lichaam terug te vinden is in de voeten. Door middel van het masseren van de reflexzones wordt het evenwicht herstelt en worden blokkades opgeheven. Hierdoor kan het zelf genezend vermogen van het lichaam haar werk doen en worden lichamelijke en geestelijke klachten verminderd, genezen en voorkomen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

  • Massagepraktijk Stroosnijder

    Even helemaal ontspannen doet u bij Massagepraktijk Stroosnijder. Trefwoorden van Massagepraktijk Stroosnijder : voetenschat reflexmassage in wognum, massagesalon, hotstone behandeling, massagepraktijk, ontspanningsmassage, hotstone massage, gediplomeerd masseuse, professioneel masseuse, praktijk voor massages.

    tel. 06-23482876, Spinner 75, 1625VG in Hoorn

    Meer over Massagepraktijk Stroosnijder contact website