Voetenschat Reflexmassage in Wognum

Praktijk voor voetreflexologie

Over Voetenschat Reflexmassage

Voetenschat Reflexmassage valt onder de rubriek massage uit Hoorn.

Welkom bij Voetenschat Reflexmassage, Reflexmassage is een effectieve natuurgeneeskundige behandelmethode, waarbij ervan uitgegaan wordt dat het hele lichaam terug te vinden is in de voeten. Door middel van het masseren van de reflexzones wordt het evenwicht herstelt en worden blokkades opgeheven. Hierdoor kan het zelf genezend vermogen van het lichaam haar werk doen en worden lichamelijke en geestelijke klachten verminderd, genezen en voorkomen.

In mijn praktijk combineer ik de westerse met de Chinese reflexologie met als reden hiermee een zo effectief mogelijke reactie te bewerkstelligen. Bij de westerse reflexologie worden de reflexgebieden op de voet gestimuleerd door het toepassen van verschillende grepen. De Chinese reflexologie houdt zich bezig met meridiaanbanen en acupunctuurpunten. Meridiaanbanen zijn de energiebanen die door het hele lichaam lopen en daarbij alle organen, weefsels, spieren en gewrichten voorzien van energie.

behandelingen : -VoetreflexPlus Detoxmassage -VoetreflexPlus Ontspanningsmassage -VoetreflexPlus Behandelingen -VoetreflexPlus Kinderen

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voetenschat Reflexmassage uit de rubriek massage uit Hoorn is gevestigd aan de Veldbeemd 13 in Wognum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30516137.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Voetenschat Reflexmassage zijn o.a. :