YogaLoft in Hoorn

YogaLoft: Yoga lessen en online yoga.

Over YogaLoft

YogaLoft valt onder de rubriek yoga en meditatie in Hoorn.

YogaLoft biedt yoga voor iedereen aan. I.v.m het aangepaste advies van de RIVM is YogaLoft tijdelijk gesloten maar worden er wel online yoga lessen aangeboden. Yoga is in deze tijd belangrijk om de rust en kalmte te kunnen bewaren.

U kunt op www.yogaloft.nu/les-rooster/ kijken welke lessen u direct online kunt volgen. veel plezier met deze lessen en hopelijk tot snel in de yogazaal van YogaLoft!

Bij YogaLoft kunt u terecht voor diverse lessen en diensten. Hieronder ziet u een overzicht hiervan:

- Wobbelyoga, kinderyoga en tieneryoga, peuter en ouderyoga, Tai Chi lessen, yoga workshops, diverse massages, Shiatsu lessen en diƫtist en leefstijlcoach.

YogaLoft maakt yoga graag bereikbaar voor iedereen. Daarom kunt u ook de ruimte van YogaLoft huren, of kiezen voor mindful meeting (ontmoetingsconcept) of yoga & food.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan YogaLoft? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

YogaLoft uit de rubriek yoga en meditatie uit Hoorn is gevestigd aan de Gildenweg 2 in Hoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10038104.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij YogaLoft zijn o.a. :