Bedrijfsfotografie / website fotografie

Als je een bedrijf hebt, heb je in de meeste gevallen ook een website en dat is natuurlijk je visitekaartje...

Bedrijfsfotografie / website fotografie

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken; daarin speelt fotografie op je website een belangrijke rol. De mensen beginnen steeds meer op internet om zich te oriënteren en iets willen voelen/zien van de cultuur en uitstraling van het bedrijf. Het is dus van groot belang dat de foto’s op je website goed weergeven wat voor bedrijf je hebt, wie jij bent en welke mensen er werken.

Als dat er professioneel uitziet, is dat een goede eerste indruk die men heeft van je bedrijf. De stap voor potentiele klanten om contact met je op te nemen wordt daarmee veel kleiner!

De foto’s op je website kunnen bijvoorbeeld zijn: - Bedrijfspand, zowel buiten als de sfeer binnen het pand - profielfoto’s van de medewerkers - foto’s van de bedrijfsactiviteiten

Deze foto’s kan je ook heel goed gebruiken voor je berichten in de diverse social media. Een bericht mèt foto doen het vaak beter dan een bericht zonder foto! Goede foto’s verspreiden zich via social media en kunnen resulteren in nieuwe opdrachten!

Geplaatst op donderdag 8 februari 2018.

Over Foto van Dana

Dit bericht is geschreven door Foto van Dana. Het bedrijf valt onder fotograaf uit Hoorn. Trefwoorden van Foto van Dana uit Hoorn : Fotograaf, fotografie, fotoshoot, familiefoto, generatiefoto, professionele foto's, websitefotografie, bedrijfsfotografie, profielfoto, fotograaf hoorn, fotovandana.

Lees meer over Foto van Dana.