Elk kind kan een steuntje in de rug gebruiken

Voor alle nieuwe gezichten zal ik mezelf nog even kort voorstellen. Ik ben Carolien, kindercoach met behulp van paarden van Sterk met Carolien.

Elk kind kan een steuntje in de rug gebruiken

En nee, ik coach geen paarden en ook geef ik geen paardrijles, maar wat doe ik dan wel? Samen met mijn paard Feletha geef ik voornamelijk kinderen die niet lekker in hun vel zitten en onzeker zijn een steuntje in de rug. Ze krijgen meer rust en ruimte in hun hoofd, komen voor zichzelf op en geven hun grenzen aan, zodat ze zich vol zelfvertrouwen in iedere situatie kunnen redden.

Samen met Feletha en jouw kind gaan we met leuke en praktische oefeningen aan de slag. Tijdens deze oefeningen reageert mijn paard op de emoties en lichaamstaal van jouw kind. Hierdoor kan jouw kind meteen zien en voelen of hij/zij iets zelfverzekerd doet of niet, grenzen goed aangeeft en wat het effect is als je reageert vanuit boosheid. Doen, ervaren en leren vanuit positiviteit is waar het bij mij omgaat. Daar zit de kracht van de paardencoaching!

Elk kind kan een steuntje in de rug gebruiken, hoe zit dat met jouw zoon of dochter? Kan je daar alleen wel wat hulp bij gebruiken? Laat mij je dan helpen. Ga voor meer informatie naar www.sterkmetcarolien.nl of bel mij op 0615564030.

Geplaatst op maandag 21 september 2020.

Over Sterk met Carolien

Dit bericht is geschreven door Sterk met Carolien. Het bedrijf valt onder coaching uit Hoorn. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen.

Lees meer over Sterk met Carolien.