Ervaring met Sterk met Carolien

Laatst nam ik jullie mee in ervaringen en opmerkingen van kids, hieronder lees je een ervaring van een ouder die ik laatst hebt ontvangen:

Ervaring met Sterk met Carolien

"Mijn zoontje had wat hulp nodig na een aantal pittige jaren. Aangezien we zelf paardenmensen zijn en weten wat een paard voor je kan betekenen, zijn we Carolien en Feletha tegengekomen.

Mooi om te zien was dat onze zoon helemaal niet bang was voor Feletha en algauw werden ze dikke vrienden waar hij zijn geheimen tegen kon vertellen.

Hij kwam altijd blij en geaard weer terug. Feletha en Carolien hebben hem weer zelfvertrouwen gegeven en handvaten waarmee we verder kunnen.

Dank je wel Feletha en Carolien!"

Kan jouw zoon of dochter ook een steuntje in zijn of haar rug gebruiken? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op via info@sterkmetcarolien.nl. Of ken je iemand voor wie dit interessant kan zijn? Stuur mijn bericht dan door.

Geplaatst op donderdag 28 januari 2021.

Over Sterk met Carolien

Dit bericht is geschreven door Sterk met Carolien. Het bedrijf valt onder coaching uit Hoorn. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

Lees meer over Sterk met Carolien.