Ga samen op reis!

Pony Power voor Kids training.

Ga samen op reis!

Tijdens de Pony Power voor Kids training staat de 4de les in het teken van “de reis”. Op een groot vel papier gaan de kids eerst hun plan uitwerken om vervolgens in de bak, met attributen, hun reis na te maken. Als kers op de taart lopen ze uiteindelijk hun “reis” met het paard. Dit staat natuurlijk in het teken van samenwerking, luisteren en overleggen.

Dit is ook een leuke oefening om thuis te doen, bij mooi weer kan het in de tuin, maar dit kan net zo goed binnen. Wat je ervoor nodig hebt zijn potloden, stiften en een groot vel papier (A3?) of plak twee A4tjes aan elkaar vast en je kan aan de slag. Waar gaan we naartoe? Wat is het plan? Wie doet wat? En hoe ziet de reis eruit? Allemaal vragen om samen mee aan de slag te gaan.

Veel plezier!

Ennuh.. deel je het resultaat van jullie reis?

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020.

Over Sterk met Carolien

Dit bericht is geschreven door Sterk met Carolien. Het bedrijf valt onder coaching uit Hoorn. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen.

Lees meer over Sterk met Carolien.