Generatiefoto zaterdag 24 maart

Elk jaar organiseer ik een generatiefotodag in de studio. Gedurende het jaar is ook mogelijk om deze fotosessie buiten in het park af te spreken!

Generatiefoto zaterdag 24 maart

Het idee van de generatiefoto is dat oma, moeder, dochter of opa, vader, zoon apart op de foto gaan. Ik voeg deze foto’s later samen tot 1 foto. Niet alleen ontzettend leuk, maar ook heel dierbaar voor later! In het voorjaar plan ik jaarlijks een datum om generatiefoto’s in de fotostudio te maken, maar de rest van het jaar kunnen ook buiten generatiefoto’s gepland worden.

De fotosessie duurt circa 20 minuten. Ik maak foto’s per persoon met en zonder fotolijst in de handen, dus dan heb je ook meteen een individuele foto per persoon! De kosten zijn € 15 per persoon. Zie voor meer informatie op m'n website: https://www.fotovandana.nl/generatiefotodag/

Geplaatst op donderdag 22 februari 2018.

Over Foto van Dana

Dit bericht is geschreven door Foto van Dana. Het bedrijf valt onder fotograaf uit Hoorn. Trefwoorden van Foto van Dana uit Hoorn : Fotograaf, fotografie, fotoshoot, familiefoto, generatiefoto, professionele foto's, websitefotografie, bedrijfsfotografie, profielfoto, fotograaf hoorn, fotovandana.

Lees meer over Foto van Dana.