HUMAN DESIGN BASIS READING

Wie je van nature bent

HUMAN DESIGN BASIS READING

Human Design de blauwdruk van wie je bent

Als mens zijn we ongelofelijk complex. Ieder van ons neemt de wereld op een eigen manier waar. Ieder van ons heeft z’n eigenaardigheden en z’n kwaliteiten. Allemaal krijgen we levenslessen op ons pad, waar we doorheen gaan om zo te kunnen groeien in het mens zijn.

Vaak zijn we zoekend naar wie we zijn en kijken we daarbij naar buiten, om ons heen en naar de ander. We vergelijken ons met een ander en verliezen daardoor onze eigenheid.

Je vergelijken maakt dat je gaat twijfelen aan je keuzes, dat je niet meer weet wat er bij je past, wat je wilt en uiteindelijk weet je niet meer wie je nu werkelijk écht bent. Kan je het gevoel bekruipen niet goed genoeg te zijn, dat je beter moet presteren en je eigenlijk het liefst (als) iemand anders wilt zijn.

Van jou is er maar één! Toch is ieder van ons uniek.

En dat heeft een reden. Allemaal samen hebben we alle kwaliteiten die nodig zijn om een mooie wereld te creëren. Ieder van ons is hier om daaraan bij te dragen. Elk van ons heeft daarvoor eigen kwaliteiten mee gekregen. Dat wat jij goed kan, is niet mijn talent. Jij hebt jouw talenten nodig om jouw levens- en ontwikkelingsweg te lopen, ik de mijne.

Niemand van ons is méér of minder waard of nodig dan een ander.

Hoeveel mooier zou de wereld en ons leven zijn, als we hier weer naar gaan leven!

En om te weten wat ieder van ons uniek maakt.

Hoeveel mooier zou jouw leven zijn als je zou weten dat er een routekaart is, die tot in detail voor jou is gemaakt en die je laat zien wie jij in al jouw uniekheid bent?

En die je de weg wijst naar jouw innerlijke autoriteit, in plaats deze buiten jezelf te zoeken.

Wat is Human Design

Human design is bedoeld om jou inzicht te geven in hoe jouw energie werkt en wie je van oorsprong bent met de bedoeling dat je blij bent met jezelf en als mens tot bloei komt. Dat je jouw plek in de wereld kunt in nemen omdat het je zicht geeft op je sterke kanten en op je valkuilen.

Jouw persoonlijke Human Design wordt berekend aan de hand van het precieze moment en plaats van je geboorte. Dit systeem heeft zich eind jaren tachtig geopenbaard aan Robert Alan Krakauwer, welk later zijn naam veranderde in Ra Uru Hu. Jaren lang experimenteerde hij ermee en werkte het verder uit. human design heeft elementen in zich van astrologie, het chakrasysteem, I Tjing, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica.

Klik hier voor de Basis Reading. Klik hier voor de workshop. Kies hier je HD Aura spray.

Geplaatst op dinsdag 24 januari 2023.

Over Praktijk Heelbeeld

Dit bericht is geschreven door Praktijk Heelbeeld. Het bedrijf valt onder coaching uit Hoorn. Trefwoorden van Praktijk Heelbeeld uit Hoorn : innerlijke rust, onrustige tijden, emoties verwerken, gevoelens verwerken, wie ben ik, persoonlijke ontwikkeling, verdiepingsdag, human design, windkracht 0, creatieve workshops, tekenmeditatie, .

Lees meer over Praktijk Heelbeeld.