Ieder kind verdient het om te stralen als een ster!

Wat een goed nieuws afgelopen woensdag.

Ieder kind verdient het om te stralen als een ster!

Rustig en voorzichtig aan kunnen we steeds weer iets meer. Feletha wordt erg gemist hoorde ik al vanuit verschillende hoeken.

Afgelopen week stonden er alweer afspraken in de agenda's en met bijna iedereen heb ik contact gehad om een nieuwe afspraak te maken.

Hebben we nog niet eerder contact gehad? Nu je meer tijd met je kind heb doorgebracht in de afgelopen weken ben je er misschien achter gekomen dat je kind wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Is hij of zij snel boos, verdrietig of juist heel stil? En merk je dat hij of zij wel wat hulp kan gebruiken? Weet dat ik weer open ben, ook voor jullie!

Ken je iemand voor wie wij van waarde kunnen zijn? Tag diegene dan of stuur dit bericht door. En voor meer informatie stuur een mailtje naar info@sterkmetcarolien.nl

Geplaatst op dinsdag 12 mei 2020.

Over Sterk met Carolien

Dit bericht is geschreven door Sterk met Carolien. Het bedrijf valt onder coaching uit Hoorn. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen.

Lees meer over Sterk met Carolien.