Kan jouw zoon of dochter ook een steuntje in de rug gebruiken?

Laatst weer een mooie referentie ontvangen die ik graag deel om jullie mee te nemen in wat de coaching met behulp van paarden voor jullie zou kunnen betekenen.

Kan jouw zoon of dochter ook een steuntje in de rug gebruiken?

"Een hele fijne vorm van therapie. Zeker voor kinderen of volwassenen die dichtklappen bij een psycholoog. Voor onze dochter was het super fijn om samen te werken met coach en paard. De aandacht van onze dochter ging naar het paard waardoor Carolien voor haar heel onbewust en vooral ontspannen kon vragen en coachen. Op die manier heeft Carolien veel kunnen bereiken en zien wij na deze maanden een hele fijne vooruitgang."

Kan jouw zoon of dochter ook een steuntje in de rug gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@sterkmetcarolien.nl.

Geplaatst op vrijdag 30 april 2021.

Over Sterk met Carolien

Dit bericht is geschreven door Sterk met Carolien. Het bedrijf valt onder coaching uit Hoorn. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

Lees meer over Sterk met Carolien.