Pony Power voor Kids cursus

Kan jouw zoon of dochter wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken en weerbaarder worden?

Pony Power voor Kids cursus

VOL = VOL start zaterdag 8 februari 2020 te Avenhorn (omgeving Hoorn NH)

Op school leren de kinderen leren en schrijven, maar hoe zit het met bijvoorbeeld grenzen aangeven en zelfvertrouwen? Daarbij komt de cursus Pony Power voor Kids om te hoek kijken! Pony Power voor Kids is een cursusprogramma waarbij de sociale vaardigheden van kinderen op spelende wijze worden ontwikkeld.

De cursus bestaat uit 5 lessen met elk een eigen thema. De thema’s hebben direct verband met hele praktische situaties, waar jouw kind in het dagelijks leven mee te maken heeft. De kinderen kunnen op een heel speelse manier met en van de andere kinderen en pony’s leren. Het samenzijn met de pony’s versterkt het positieve zelfbeeld en geeft een kind veel zelfvertrouwen. Ze worden niet beoordeeld of veroordeeld, en mogen geheel zichzelf zijn. Daarnaast leert jouw kind ook over gedragsvaardigheden.

Zaterdag 8 februari van 15.00 tot 17.00 starten we, Tjitske van Stoeterij Tjitske Bakkeren ik, Carolien van Sterk met Carolien, een nieuwe training bij de locatie van Stoeterij Tjitske Bakker in Avenhorn.

De cursus is inclusief: - 5 lessen met elk een nieuw thema; - een uniek eigen Pony Power werkboek; - een diploma uitreiking; - een verslag voor de ouders; - de terugkomdag, ca. 6 weken na het einde van de cursus; - begeleiding door 2 goed opgeleide ervaren coaches. - binnenlocatie aanwezig, dus met slecht weer gaat het ook door!

Tot slot Ouders van kinderen welke de cursus reeds gevolgd hebben, waarderen deze met gemiddeld een 9,5! (schaal 1-10) Met name de praktische leermethode in combinatie met de pony’s wordt als zeer positief en effectief ervaren door zowel kinderen als ouders.

Is je interesse gewekt, wil je je zoon of dochter aanmelden of wil je meer weten? Ga naar www.sterkmetcarolien.nl/ponypower-voor-kids of mail ons op info@sterkmetcarolien.nl .

DOEN ERVAREN LEREN dat is waar het om gaat. Omdat ieder kind deze cursus verdient!

Geplaatst op vrijdag 31 januari 2020.

Over Sterk met Carolien

Dit bericht is geschreven door Sterk met Carolien. Het bedrijf valt onder coaching uit Hoorn. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen.

Lees meer over Sterk met Carolien.