Vakantie HELP!!! Ruzies en ergernissen

Vakantie is samen lekker ontspannen en zorgeloos genieten van de rust, zou je denken. Bij veel stellen is het tegendeel waar. Het is een periode waarin juist meer ruzie wordt gemaakt.

Vakantie HELP!!! Ruzies en ergernissen

Ruzie, irritaties en ergernissen in de vakantie zijn heel normaal en verdwijnen waarschijnlijk als de vakantie alweer bijna voorbij is. Het kan echter ook zijn dat het jullie dwars blijft zitten en jullie er samen niet uitkomen. Of jullie willen voorkomen dat de ergernissen zich opstapelen. Dan is het wellicht tijd om hulp te zoeken. Soms zijn een paar gesprekken al genoeg, is mijn ervaring. Neem gerust contact met me op als je een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Lees meer in mijn blog https://www.relatieindespiegel.nl/vakantie-help-ruzies-en-ergernissen/

Geplaatst op dinsdag 21 juli 2020.

Over Relatie in de Spiegel, Relatietherapie

Dit bericht is geschreven door Relatie in de Spiegel, Relatietherapie. Het bedrijf valt onder coaching uit Hoorn. Trefwoorden van Relatie in de Spiegel, Relatietherapie uit Hoorn : relatietherapeut, relatietherapie, relatiegesprekken, relatiecoach, relatie coaching, eft .

Lees meer over Relatie in de Spiegel, Relatietherapie.