Workshop WIND MEE MET HD (ONLINE)

Wil je weten hoe je met Human Design de wind mee krijgt?

Workshop WIND MEE MET HD (ONLINE)

Heb je het gevoel regelmatig tegenwind te hebben of wil je weten of en hoe het gemakkelijker kan in werk, relaties en leven? Dan geeft deze lezing/workshop jouw een duwtje in de rug. Je krijgt de wind mee, in de zeilen en je komt in lekker vaarwater!

Kennis van jouw eigen Human Design brengt een innerlijk bewustwordingsproces op gang. Je zult in je dagelijkse leven situaties gaan herkennen waarvan je de link met je Human Design zult leggen. Kennis zonder deze toe te passen is niet van waarde. De workshop is tevens een uitnodiging aan jou om dat wat je theoretisch weet te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Om dat wat je weet te gaan leven! Dat kost tijd. Deze workshop is een aanzet hiervoor.

Alles is energie. Ieder van ons heeft een eigen energie die op een bepaalde manier werkt. Weet je hoe de jouwe werkt, dan zal je jezelf veel beter begrijpen en niet meer het (voor jou) onnatuurlijke van jezelf verlangen. We vergelijken ons vaak met anderen en denken dat we dat ook moeten presteren, bereiken, doen en zijn. Dan ervaren we tegenwind! Want we zijn allemaal anders en uniek. Wat een ander als wind mee ervaart hoeft voor jou niet zo te zijn.

Human Design laat jou je eigenheid zien, dus ook wat je niet moet willen doen, zijn en bereiken, omdat je dit niet van nature in je hebt. Een oefening in dé-conditionering en dat brengt je wind mee.

Human Design geeft jou inzicht en zelfkennis. Je groeit naar zelfbegrip en zelfliefde. Het is een thuiskomen bij jezelf, zodat jij gaat zijn wie je bedoelt bent om te zijn. In je relatie(s) en in je werk. En dat je jouw leven leidt met jouw unieke combinatie van talenten en potentieel.

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de Chinese I Tjing, de astrologie, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer en ook de astronomie, de kwantummechanica, de genetica en de biochemie.

Aan de hand van je geboortegegevens wordt jouw Human Design Chart berekend. Daar is heel veel op te zien. Toch springen er enkele aspecten uit die van grote invloed zijn in je leven. Heb je inzicht in wat dat is, dan is het een oefening om daarnaar te (leren) leven. Een experiment, met als doel jou de beste ervaringen, mensen en kansen te bieden. Want het kan echt allemaal wat gemakkelijker zijn in het leven, als je maar weet hóe jouw energie werkt, wat jouw eigenschappen en valkuilen zijn en welke potentie er van nature in jou ziet.

Wil jij in je eigen lekkere flow komen door te weten hoe jouw energie werkt? Kom dan naar deze workshop Wind mee met Human Design!

Waar gaan we het over hebben en wat gaan we doen? Wat is Human Design? Waar komt het vandaan? Wat kan jou helpen om de wind mee te krijgen?

Een duik ín Human Design a.d.h.v. alles wat er op de Chart te zien is. Jij pikt uit deze informatie specifiek datgene wat in jouw Chart te zien is. Dat noteer je in de hand-out. Zo krijg je meteen inzicht in wie jij van nature bent, van je kwaliteiten, hoe jouw energie werk, valkuilen en van hoe jouw energie werkt. Je tekent kleine picto-tekeningen (iedereen kan dat) waardoor je je veel meer verbindt met wat je opneemt. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Door een aspect te verbeelden kom je meteen op gevoelsniveau en verbind je je met wat er onbewust in jou speelt. Hierdoor maak je heel snel een vertaalslag van theorie naar eigen beleving van een bepaald aspect. Je ontvangt van tevoren de hand-out welke je zelf kunt uitprinten en waarin ruimte is om aantekeningen te maken met betrekking tot jouw eigen Human Design. Ben jij erbij, zorg dan dat je jouw eigen Human Design Chart bij de hand hebt! Deze kun je HIER gratis aanvragen. Mail je HD Chart ook naar mij (@info@praktijkheelbeeld.nl) dan kan ik tijdens de workshop gemakkelijk even mee kijken.

Wanneer:

WIND MEE MET HD IN HOORN op vrijdag 10 februari van 09:30 tot 12:30 uur. Volledig verzorgd. Beperkt plaats.

WIND MEE MET HD ONLINE op vrijdag 10 februari van 14:00 tot 17:00 uur via ZOOM.

Aanmelden:

Dat doe je door HIER te klikken en aan te melden. Dit kan tot uiterlijk 2 dagen voor aanvang.

Geplaatst op dinsdag 24 januari 2023.

Over Praktijk Heelbeeld

Dit bericht is geschreven door Praktijk Heelbeeld. Het bedrijf valt onder coaching uit Hoorn. Trefwoorden van Praktijk Heelbeeld uit Hoorn : innerlijke rust, onrustige tijden, emoties verwerken, gevoelens verwerken, wie ben ik, persoonlijke ontwikkeling, verdiepingsdag, human design, windkracht 0, creatieve workshops, tekenmeditatie, .

Lees meer over Praktijk Heelbeeld.